Ciutat

FOTOS | Roben quatre lloros de matinada a un local de Sabadell

L’Associació de lloros Emplumados Club ha estat víctima la passada matinada del robatori de quatre lloros que es trobaven a un local de l’entitat, al carrer de Girona del barri de Gràcia de Sabadell. Els fets han estat denunciats aquest dijous als Mossos d’Esquadra, segons ha detallat al Diari Eulàlia Batallé, membre de la junta propietària.

“Han entrat per darrere del local. A primera hora, ens hem trobat les portes obertes i plomes a terra”, ha lamentat Batallé. Els assaltants s’han endut quatre lloros que són adoptats, un d’ells molt característic. Segons ha explicat l’associació, són animals rescatats, amb problemes conductuals i que no serveixen per a la cria.

En un missatge publicat a xarxes socials, l’associació ha fet difusió de l’atac patit amb l’objectiu de recuperar les quatre aus. Dos eren guacamais ararauna, mentre els altres dos eren lloros gris cuavermell. Batallé descarta que el robatori tingui motivacions econòmiques.

Emplumados Club és una associació de psitàcides on s’ofereix un espai perquè els lloros desenvolupin i gaudeixin de les seves conductes naturals. Batallé demana que en cas que algú escolti crits de lloros o en vegi a la venda, es posin en contacte amb l’entitat.

Comentaris
To Top