Publicitat
Ciutat

Nous horaris de trens d’FGC a Sabadell: consulta’ls aquí

La nova freqüència de trens en la línia Barcelona-Vallès d’FGC ha alterat els horaris habituals per connectar Sabadell amb la capital catalana. Així, Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya ha publicat l’actualització de l’S2, que des d’aquest divendres tindrà més sortides en hores punta.

El servei de trens amb destinació a Barcelona s’inicia a les 4.57 des de l’estació de Sabadell Parc del Nord. Durant la primera hora, sortiran amb una diferència per damunt dels 10 minuts, però a partir de les 6.27h, la freqüència augmenta i els trens sortiran cada cinc minuts fins a les 8.37h.

Aquestes hores prenen com a referència la primera estació de Sabadell. Per ordre, Sabadell Nord, La Creu Alta, Sabadell Plaça Major i Can Feu Gràcia tenen una distància de 2 minuts entre cada estació.

De 6.27 h a 8.37 h, cada hora als minuts…

.27

.32

.37

.42

.47

.52

.57

.02

.07

.12

.17

.22

Aquests són els horaris actualitzats per Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya referents a l’S2, que connecta Sabadell amb la plaça Catalunya de Barcelona, amb un total de 24 parades.

Publicitat
Comentaris
To Top