ESPORTS

L’OAR Gràcia Sabadell completa la setmana fantàstica guanyant l’Onda (35-26)

Mercè Buxó va ser decisiva amb les seves aturades / Èric Altimis (CEDIDA)

Setmana fantàstica. El Gràcia manté el moment dolç i la segona posició a la Divisió d’Honor Plata femenina amb la tercera victòria en vuit dies. L’equip de Carol Carmona va rebre amb molt respecte un Onda que venia d’una dinàmica positiva i podia ser un rival perillós, amb possibilitat d’escurçar diferències i situar-se un punt per sota del mateix OAR d’haver-lo superat en el marcador. Tot i mostrar bons fonaments i disposar de jugadores de qualitat, a l’hora de la veritat el conjunt ondenc no va tenir cap opció i va tornar-se’n de buit.

Després d’un primer intercanvi de gols (4-3), el Gràcia va trencar el partit per complet en una fase pletòrica en les possessions I amb l’inici del recital d’aturades de Mercè Buxó que la convertirien en la figura del partit. Així, al minut 12, l’avantatge de les verd-i-blanques era considerable (12-4). Tot I caure a continuació en la irregularitat en forma de pèrdues, faltes en atac i infraccions per passes, el conjunt verd-i-blanc no va deixar de mantenir un bon marge perquè Mercè Buixó continuava esplèndida a la porteria i va evitar l’acostament en el marcador (20-13 al descans).

La central Alba Martín va aportar cinc gols / Èric Altimis

Tampoc no va estar fi el Gràcia en els deu primers minuts de la segona part en què només va anotar els 3 gols d’Alba Martín. L’Onda s’acostà a només 4 gols i llançà un avís que obligà les gracienques a reaccionar immediatament per recuperar el control total de la situació amb el 29-20. Fins a la fi, els dos equips van compartir encerts, errades i uns quants llançaments als pals que, amb parcial 6-6, acabarien en el 35-26 definitiu de l’últim partit de l’esperançadora primera volta. Continua la gran ratxa.

Comentaris
To Top