Vallès

Retards a Rodalies per una avaria d’Adif

rodalies renfe porta oberta sabadell

Una avaria d’Adif a l’estació de Sants que s’ha allargat més de dues hores causa retards aquest dimarts a les línies R1, R3 i R4, segons han informat fonts de l’ens gestor d’infraestructures ferroviàries. El primer avís ha estat al voltant d’un quart d’una del migdia quan s’ha detectat una ‘ocupació de circuits’, és a dir, quan hi ha algun objecte i automàticament activa els semàfors en vermell. Això ha fet que, un cop localitzada la incidència, s’hagi hagut de donar pas als trens de forma manual. L’avaria s’ha donat per resolta a les 14.40 hores, tot i que les afectacions s’han mantingut durant la tarda.

La incidència s’ha localitzat a la banda del túnel de Plaça Catalunya, on mentre duraven les tasques de reparació s’ha restringit temporalment el trànsit ferroviari i s’han desviat alguns combois puntualment pel túnel de Passeig de Gràcia.

Publicitat
Comentaris
To Top