CASTELLAR

24 comerços de Castellar s’inscriuen al concurs d’aparadors de Nadal

Un total de 24 comerços castellarencs s’han inscrit a la 53a edició del concurs d’aparadors de Nadal organitzat per la Cambra de Comerç de Sabadell, amb la implicació de l’Ajuntament de Castellar. Els establiments optaran als guardons que concedirà l’entitat econòmica, consistents en un primer premi de 500 euros, un segon de 200 euros i un tercer que consisteix en una matrícula gratuïta als cursos de la Cambra.

Aparador Castellar

Imatge de l’arapador Brodats Mariona, establiment guanyador del concurs l’any 2019 / CEDIDA

A banda, els aparadors castellarencs també opten a tres premis que atorgarà l’Ajuntament: un primer premi de 500 euros, un segon de 300 euros i un tercer de 100 euros. Els comerços que enguany participen en el concurs d’aparadors i que, per tant poden guanyar qualsevol d’aquests premis són els següents:

 • Carns i Embotits Deltoro,
 • Luque&Luque Sabaters,
 • Outlet Teixits per la Llar
 • Espai Lector Nobel,
 • Mira’m
 • Clusellas Dental
 • Copisteria Disscopi
 • Farmàcia de Castellar
 • Arttaller
 • La Casa de las Chuches
 • Pentina’t Estilistes
 • Pessigolles
 • Llullu Cakes
 • La Volta Pizzes
 • Sílvia Moda
 • Piscines Castellar S.L.
 • Colleen Salon
 • Illa
 • Esports Castellar
 • Farmàcia Casanovas
 • Brodats Mariona
 • Perruqueria Txell
 • Midudu
 • Terramarina

100 euros en vals per la ciutadania

D’altra banda, tots els participants també poden guanyar el premi popular al millor aparador del municipi, una novetat de l’edició d’enguany del concurs que també preveu un premi per totes les persones que s’animin a votar el seu aparador preferit. Per fer-ho, només cal ser major de 18 anys i fer servir el codi QR que es pot trobar als cartells que els establiments que formen part d’aquesta campanya han d’haver col·locat visibles des de fora dels comerços. Aquest codi QR permet l’accés a una pàgina web on dipositar els vots populars.

La votació es podrà fer entre el 19 i el 30 de desembre, i permet votar un o més establiments. Cal tenir en compte que només s’admetrà un pot per establiment.

L’establiment que resulti guanyador rebrà un diploma acreditatiu de la Cambra, mentre que entre tots els ciutadans i ciutadanes que hagin participat en les votacions participaran en un sorteig de vals per valor de 100 euros que s’hauran de bescanviar en l’establiment guanyador en el decurs dels tres mesos següents a la data de lliurament de premis, que es donaran en els primers mesos de 2023.

Comentaris
To Top