Ciutat

Homenatge a les víctimes del terrorisme, 32 anys després de l’atemptat d’ETA a Sabadell

La mort del fotoperiodista David Bisbal, que va patir un atac de cor al seu domicili, també s’ha plorat a l’acte d’aquest dimecres

Fotos: Víctor Castillo

El passat dijous en van fer 32 anys. D’aquell cotxe bomba d’ETA que va costar la vida a sis agents de la policia espanyola. En el marc d’aquest aniversari, la ciutat ha celebrat el tradicional acte d’homenatge en forma d’ofrena floral a les víctimes del terrorisme. Representants municipals i familiars de les víctimes, Policia Nacional, Policia Municipal, Guàrdia Civil i Mossos d’Esquadra s’han aplegat als peus del Memorial en Record de les Víctimes del Terrorisme, al Parc Catalunya, per a llançar-los un missatge de record: “La vostra memòria estarà sempre present a Sabadell mentre aquesta associació continuï activa”, ha reblat mirant al cel, José Vargas, president de l’ACVOT (Associació Catalana de Víctimes del Terrorisme).

“En David era una bona persona”

Fa una setmana, una desafortunada notícia va fer caure les llàgrimes a Sabadell. La mort del fotoperiodista David Bisbal, que va patir un atac de cor al seu domicili, també s’ha plorat avui a l’acte. De fet, Bisbal havia assumit les tasques de premsa i protocol de l’Associació Catalana de Víctimes d’Organitzacions Terroristes (ACVOT), amb qui estava vinculat després que el 1979 el seu pare, Joan Bisbal, policia municipal de la ciutat, va morir víctima d’un atac terrorista. “En David era una bona persona”, ha assegurat l’alcaldessa Marta Farrés, que ha afegit que “no trobareu cap persona de Sabadell que us en parli malament, és un orgull haver-te conegut, David.” Tant la mare del fotoperiodista, com les seves germanes, han estat present a l’acte.

Comentaris
To Top