Ciutat

El sector educatiu ret homenatge al desaparegut Quim Núñez

La comunitat educativa de Sabadell i d’àmbit català ret aquest dimecres el seu homenatge a Quim Núñez, que va morir el passat mes de juny als 67 anys després d’una vida dedicada al món de la docència. L’Auditori de la Fundació 1859 Caixa Sabadell acull aquesta tarda l’acte de tribut, amb la presència de diverses personalitats destacades del sector de l’ensenyament.

“Tenia una personalitat molt creativa i una virtut extraordinària: era capaç de treballar amb tothom, de fer equip”, remarca Jesús Viñas, president del Consell Escolar de Catalunya. En aquest sentit, l’assenyala com una de les personalitats clau per aconseguir que la innovació s’hagi estès en l’àmbit educatiu. “La seva part humana excel·lia, però alhora des d’un punt de vista tècnic era molt bo”, emfatitza. En la mateixa línia, Blai Gasol, exdirector General d’Ordenació i Innovació Educativa, destaca que sempre va arrossegar el seu entorn a implicar-se en nous espais que milloressin l’ensenyament. “Va ser un gran formador de formadors. Era un referent”, manifesta.

Una àmplia trajectòria a Sabadell i la comarca

Mestre i psicopedagog, va desenvolupar tota la seva trajectòria professional al voltant de l’educació de Catalunya, com a docent i inspector de l’àrea d’ensenyaments artístics al Vallès Occidental, on es va jubilar l’any 2020. També va ocupar el càrrec de Subdirector General de Formació i Desenvolupament del Personal Docent del Departament d’Educació.

Nascut a Badajoz, Núñez era veí del centre de Sabadell i va estar durant tota la vida lligat a la ciutat, remarcant amb orgull la seva vinculació. Va créixer al barri de la Concòrdia i va estudiar a l’Institut Ferran Casablancas. Abans de la seva etapa com a Inspector d’educació, va treballar, entre d’altres, a l’Escola Ribot i Serra, a l’Institut Arraona de Sabadell, a l’Escola El Turonet i l’Institut de Sant Quirze del Vallès.

La ponència d’aquest dimecres anirà a càrrec d’Eduard Vallory, president de CATESCO. A més, se celebra una taula rodona amb diverses figures:

Joan Cuevas Expósito – Director General d’Innovació, Currículum, Digitalització i Llengües.
Marta Sellas Llombart – Inspectora en Cap Vallès Occidental
Montserrat Anton Rosera – Ex Directora ICE UAB
Marta Duñach Masjuan – Ex Cap de Servei de formació del professorat
Blai Gasol i Roda – Exdirector General d’Ordenació i Innovació Educativa
Jesús Viñas Cirera– President Consell Escolar de Catalunya

Comentaris
To Top