Publicitat
Ciutat

Mans Unides organitza la tradicional encesa d’espelmes

L'encesa se celebra a les escales de la Parròquia de Sant Fèlix / LL. FRANCO

Aquest dissabte, de 17 a 21 hores, Mans Unides Sabadell tornarà a celebrar la tradicional encesa d’espelmes a les escales de la Parròquia de Sant Fèlix de Sabadell. Amb aquesta acció, Mans Unides espera recollir el nombre més gran de fons per donar suport a projectes de solidaritat que Mans Unides duu a terme en el continent africà, com el d’enguany, sobre l’Empoderament econòmic i social de dones responsables de família de Kibamba – Tanzània, a l’Àfrica.

El projecte, que tindrà una durada de dos anys, es desenvoluparà a la població de Kibamba, un dels suburbis de la ciutat costanera de Dar esSalam, on hi ha un elevat índex de pobresa absoluta i alta mortalitat infantil. Amb el projecte de Mans Unides Sabadell, qui hi aportarà 50.969 euros, s’impartiran cursos de formació, creació i manteniment de petits negocis, cria domèstica d’aviram i agricultura sostenible, a un total de 155 dones, prèviament seleccionades en funció de la seva predisposició per aprendre i optar a un futur millor.

La responsable de MMUU Sabadell, Concepció Cabanes, convida a tothom a “encendre un llantió per posar llum i esperança aquests dies nadalencs”. L’encesa d’espelmes comptarà amb l’actuació dels joves Flautistes de l’Escola Pia, la Coral Cor d’Acords i la Cobla Contemporània.

Publicitat
Comentaris
To Top