Ciutat

Les notícies més destacades d’aquest divendres a Sabadell

CAP Can Llong

Arribem a final de setmana, amb el Nadal cada dia més a prop. Aquest divendres, l’actualitat arriba marcada per la salut i l’atenció mèdica a Sabadell.

El Departament de Salut es compromet a ampliar la dotació de personal del nou CAP Can Llong. És la principal conclusió de la reunió a tres bandes que es va celebrar dijous a la tarda entre el conseller de Salut, Manel Balcells, l’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, i el portaveu i alcaldable d’ERC a la ciutat, Gabriel Fernàndez, a la seu de la conselleria, a Barcelona.

Salut es compromet a augmentar el personal del nou CAP Can Llong, criticat per la falta de metges

L’hospital Parc Taulí de Sabadell encara un any d’obres que comportaran canvis pels usuaris. Aquesta mateixa setmana s’ha habilitat una nova entrada provisional d’Urgències, que permetrà iniciar les obres per ampliar la Unitat d’Endoscòpia.

Nova entrada d’Urgències del Taulí: així és com hi has d’anar

Sabadell disposa d’un gran catàleg d’edificis patrimonialment protegits en desús de propietat pública, de l’Ajuntament, que el 2018 es va completar amb el Castell de Can Feu, l’Artèxtil i les naus de Sallarès Deu.

El Castell de Can Feu, la Caserna, Correus… Sabadell acumula una llarga llista de patrimoni protegit en desús

Poc abans de les 10 de la nit d’aquest dimecres, un grup de tres homes van originar una baralla en un bar a l’altura del número 45 del Passeig de Sabadell. Els fets es van desencadenar quan tres clients de l’establiment van començar a esbatussar-se, segons testimonis de l’incident.

VÍDEOS | Així va ser l’agressió en un bar del Passeig de Sabadell

Una dona de 62 anys va patir una caiguda greu al carrer de Gràcia, a causa d’una pilona automàtica que es va alçar de terra just després del pas d’un cotxe. L’ensopegada li va provocar el trencament del cap de l’húmer, que la va tenir dos dies ingressada a l’hospital, i un trau a la cella.

Una dona passa dos dies a l’hospital per un accident amb una pilona al carrer de Gràcia

Comentaris
To Top