ESPORTS

Gabri: “Puc entendre qualsevol decisió; jo em sento fort, però necessitem reforços”

Gabri Garcia parlant amb els seus col·laboradors del cos tècnic a Tajonar / Lluís Franco

Gabri Garcia va tornar a admetre que la situació és molt delicada i entén que l’entrenador estigui qüestionat. A la roda de premsa va oferir diferents plantejaments.

EL PARTIT: “Ho hem intentat fins al final, hem tingut les nostres opcions i ens condemnen les errades. Aquesta pel·lícula ja l’hem vist altres vegades. El penal, l’acció del 2-0… L’entrenador d’Osasuna Promesas ha reconegut que nosaltres hem creat més ocasions, però hem perdut. Aquesta és la realitat”.

MOMENTS CLAUS: “Al final de la primera part, Astals ha tingut una bona oportunitat i a la segona, abans del 2-0, Pau Víctor ha gaudit d’un u contra u que el porter ha salvat. Són moments claus que no hem aprofitat i ells, sí”.

RISCOS: “Som un equip jove que tenim un estil i assumim riscos. En els dos últims partits ens han costat punts. És una situació que podia passar. Ho sabem des del principi”.

‘5 de 24’: ENTRENADOR QÜESTIONAT: “És així, qualsevol entrenador estaria qüestionat amb aquesta estadística, sí o sí. El club tindria arguments per prendre qualsevol decisió i ho entendria”.

FORT PER CONTINUAR: “Tinc la força i el convenciment que ho puc tirar endavant si el club fa un esforç per reforçar la plantilla. Necessitaríem alguns retocs per apuntalar l’equip. També cal esperar com queda la situació del club les pròximes setmanes”.

TROBADA AMB EL CONSELL: “Si s’ha de produir una reunió, aquesta setmana que ve és ideal, per poder planificar millor i decidir cap a on anem. Descansem fins al dia 27 i penso que l’aturada ens anirà bé a tots. L’equip té potencial, estic segur, però caldria fer aquests canvis”.

Comentaris
To Top