Ciutat

El pessebre cobra vida al barri de ca n’Oriac

pessebre vivent 2022
Maria i Josep han presidit el portal de ca n'Oriac / David Chao

Una petita Betlem al barri de ca n’Oriac. Això és el que s’ha viscut aquest diumenge davant la Parròquia del Sagrat Cor de l’Avinguda Matadepera. I és que el pessebre vivent organitzat per membres de l’església i l’esplai La Rialla ha permès veure a Jesús, Maria i Josep, així com altres figures, de carn i ossos.

pessebre vivent 2022

El pessebre també ha comptat amb el seu petit mercat / David Chao

L’espai de davant la parròquia s’ha transformat recreant diferents escenes en una mena de circuit circular. Segons l’organització entre 50 i 80 persones han participat en el muntatge, fent de figurants i a les activitats.”Aquest any és més en comunitat, conjuntament amb els comerços del barri i també amb entitats com la Fuensanta”, ha explicat Rut Pérez, una de les membres del pessebre.

pessebre vivent 2022

Els infants de la parròquia han realitzat un espectacle nadalenc / David Chao

Enguany la mostra, que tradicionalment es feia al capvespre, també s’ha fet al matí per aprofitar que alguns comerços de la zona estaven oberts. “Al vespre hi ha més espectacle amb les llums; tot i això, ho hem ampliat i així també ajudem als botiguers del barri”, ha afegit Rut. L’activitat que ha durat tot el dia també ha comptat amb una parada de productes, una xocolatada i una rifa. Tots els beneficis obtinguts es destinaran a causes socials.

Fotos

pessebre vivent 2022

/ David Chao

pessebre vivent 2022

/ David Chao

pessebre vivent 2022

/ David Chao

pessebre vivent 2022

/ David Chao

pessebre vivent 2022

/ David Chao

pessebre vivent 2022

/ David Chao

pessebre vivent 2022

/ David Chao

pessebre vivent 2022

/ David Chao

Comentaris
To Top