Vallès

Detingudes dues persones per cultivar marihuana en una casa de Barberà

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home i una dona de 35 i 34 anys per cultivar marihuana en una casa de Barberà del Vallès. La investigació va arrencar a principis de mes i el 15 de desembre es va entrar a la casa per escorcollar-la. Al soterrani s’hi van trobar 442 plantes de marihuana en diferents fases de creixement i diversos objectes per afavorir el cultiu. En una altra habitació tenien restes d’una altra plantació que acabaven de recollir i durant l’escorcoll la policia també va trobar cocaïna i 25.000 euros en efectiu.

Als detinguts se’ls acusa també per defraudació de fluid elèctric. Un dels detinguts ha quedat en llibertat amb càrrecs després de declarar davant el jutge. El segon està a l’espera de declarar davant el jutge.

Comentaris
To Top