Vallès

Consulta els horaris d’FGC per Nadal i Cap d’Any

Els FGC modificaran els horaris de finalització del servei les nits de Nadal i Cap d’Any per tal d’ajustar-se a les característiques especials d’aquestes dates i a les necessitats dels usuaris, i així fomentar l’ús del transport públic i la mobilitat sostenible.

Dissabte 24 de desembre, vigília de Nadal, el servei de trens acabarà a les 23 hores a totes les línies, mentre que el dia de Nadal circularan fins a les dues de la matinada. Per Sant Esteve, el servei acabarà a la mitjanit.

Com és habitual, la nit de Cap d’Any s’oferirà un servei ininterromput per la zona urbana de Barcelona i les línies del Vallès. En concret, l’interval dels serveis urbans L6 (Sarrià), L12 (Reina Elisenda) i L7 (Avinguda Tibidabo) serà de 20 minuts, mentre que en les línies S1 – Terrassa i S2 – Sabadell, circularan cada 45 minuts. El Funicular de Vallvidrera també circularà amb un interval de 10 minuts durant tota la nit.

A la línia Llobregat-Anoia, la freqüència de pas de la L8 (Molí Nou-Ciutat Cooperativa) serà d’un tren cada 20 minuts.

Comentaris
To Top