Diners

Mor Manel González Blasco, fundador i gerent de l’empresa sabadellenca Disfaro

L’empresari sabadellenc Manel González Blasco ha mort aquest dilluns a l’edat de 69 anys. Va ser el fundador, fa 35 anys, de la companyia familiar local Disfaro, de la qual encara n’era el gerent.

Imatge de Manel González Blasco, a la seu de Disfaro, a Sabadell / LL. F.

Manel González era un home de negocis molt conegut a Sabadell per la seva llarga trajectòria professional i per la seva estreta relació amb els clients. El sabadellenc va aconseguir que la seva empresa, dedicada a la distribució farmacèutica, creixés de forma sostinguda al llarg dels anys fins a convertir-se en l’actualitat en una de les empreses amb més envergadura de la ciutat. A més, en el seu sector, és considerada com una de les companyies líders a Catalunya.

Disfaro manté les vendes i consolida el seu lideratge


La direcció i tot el personal de l’empresa Disfaro han expressat públicament el seu condol per la pèrdua de Manel González. Els familiars del difunt informen que la cerimònia de cos present tindrà lloc aquest dimarts dia 20 de desembre a les 15:30 hores a l’església parroquial de Sant Vicenç (Creu Alta) de Sabadell.

Comentaris
To Top