Publicitat
Ciutat

Inauguració de la col·lecció de Nadales ‘Il·lustració i poesia Catalana’ a Vilanova i la Geltrú

L’església parroquial de Sant Antoni Abat de Vilanova i la Geltrú acollirà fins al 30 de gener de 2023 l’exposició de nadales de la col·lecció Il·lustració i poesia Catalana. Va ser iniciada l’any 2000 pel sabadellenc Joan Rios Masanell amb la intenció de fer arribar a la llar de les famílies i amics i també a institucions amb qui tenia relació el missatge de Nadal amb felicitacions il·lustrades i amb poesies d’artistes i poetes dels diferents territoris de parla catalana.

La Nadala d’aquest any 2022 té relació amb el territori de La Franja, amb la il·lustració Somnis de la vilanovina amb arrels de Calaceit Francesca Calaf, acompanyada de la poesia Tronc de Nadal de Teresa Jassà, filla de Calaceit, Matarranya.

L’exposició a a l’església de Sant Antoni Abat de Vilanova i la Geltrú

La inauguració, que va comptar amb una nombrosa assistència, va estar encapçalada pel rector de la parròquia de Sant Antoni Abat, Mn. Pere Milà, el promotor cultural Joan Rios Masanell, la il·lustradora Francesca Calaf; abans de la inauguració i des de l’altar de l’església, el rapsode Germà Català va recitar diferents poemes de les nadales, que van ser molt emotives i aplaudides.

Francesca Calaf, Joan Rios i Mn. Pere Milà a la inauguració

Des de fa vuit anys, es fa la presentació de la Nadala de l’any i l’exposició de totes les nadales realitzades, en espais que tinguin relació amb l’artista o el poeta. Aquest any, com que l’artista, si bé té arrels de Calaceit, és filla de Vilanova i la Geltrú, s’ha fet a l’església parroquial d’aquesta població.

Publicitat
Comentaris
To Top