Oci i cultura

Triquell, entre els primers noms confirmats a l’Ítaca de l’Estartit

L’Ítaca de l’Estartit ja té les primeres confirmacions. Triquell, juntament amb La Maravillosa Orquesta del Alcohol (LA M.O.D.A.), Els Catarres i Boom Boom Fighters & Cookah P, són els primers artistes confirmats de l’Ítaca SANT JOAN 2023, que se celebrarà els dies 23 i 24 de juny.

Després del seu èxit al programa musical Eufòria de TV3, Triquell presentarà un primer disc que promet altes dosis de pop i música urbana. L’artista vallesà compartirà escenari amb LA M.O.D.A., que celebraran una dècada de trajectòria desgranant les cançons de l’aclamat Nuevo Cancionero Burgalé.

Amb aquest avançament d’aquests artistes es comença a perfilar l’onzena edició del festival, que té la seva cita més multitudinària a l’Estartit el primer cap de setmana d’estiu. I coincidint amb l’inici de les festes de Nadal, els organitzadors han llençat una oferta amb un preu especial per les dues nits de concerts amb les entrades, que es poden adquirir des d’aquest mateix dimecres.

Comentaris
To Top