Ciutat

VÍDEO | Així multa el nou cotxe patrulla amb càmeres laterals de Sabadell

El nou cotxe patrulla de Policia Municipal de Sabadell, amb dues càmeres laterals integrades, posa multes en qüestió de segons

Hi hem pujat i hem pogut corroborar en primera persona la rapidesa i la senzillesa del tràmit. El nou cotxe patrulla de la Policia Municipal de Sabadell, amb dues càmeres laterals integrades, posa multes als vehicles mal aparcats en qüestió de segons. El mateix conductor del cotxe patrulla, únicament ha de passar pel costat d’un cotxe mal aparcat, sense baixar del vehicle, i pitjar un botó tàctil perquè el sistema en detecti la matrícula i tramiti la sanció.

Us ensenyem, a continuació, com funciona aquest mecanisme des de l’interior del vehicle policial.

La Policia Municipal ha identificat tres infraccions recurrents a la ciutat: aparcar en zones prohibides –passos de vianants, voreres–, parar en carrils exclusius per a bicis o bus, i el mal ús dels càrrega i descàrrega. Conductes fraudulentes que protagonitzen tant furgonetes i camionetes de transport com turismes privats, i que estan sancionades amb multes d’entre 80 i els 200 euros, segons la gravetat.

Comentaris
To Top