Ciutat

Les notícies més destacades del dijous a Sabadell

Aquest 22 de desembre arriba marcat pel sorteig de la Loteria de Nadal. Les vendes pel Sorteig Extraordinari de Nadal s’han impulsat un 5% a la majoria de les administracions de loteria de la ciutat.

“La gent compra amb il·lusió, i a nosaltres això ens esperona”, coincideixen els diferents loters de Sabadell. Han venut més per aquest any, la majoria han incrementat les seves vendes un 5% respecte a l’any 2021 i ja deixen enrere uns anys marcats per la Covid, també al sorteig.

La il·lusió s’escampa amb més venda de loteria

El govern espanyol posarà en marxa aviat un projecte pilot per provar la setmana laboral de quatre dies (o 32 hores setmanals) arreu de l’Estat. Entr els empresaris de Sabadell, per ara, hi ha cert escepticisme amb aquesta possibilitat.

Escepticisme entre els empresaris de Sabadell amb la jornada laboral de quatre dies

La start-up industrial Isensi, accelerada per la companyia multinacional d’origen sabadellenc Fluidra, preveu instal·lar la seva fàbrica a Sabadell durant el primer trimestre de 2023.

Isensi preveu instal·lar la seva fàbrica a Sabadell

El nou cotxe patrulla de la Policia Municipal de Sabadell, amb dues càmeres laterals integrades, posa multes als vehicles mal aparcats en qüestió de segons.

VÍDEO | Així multa el nou cotxe patrulla amb càmeres laterals de Sabadell

L’últim en tenir el seu propi caganer ha estat Gabriel Fernàndez, candidat a l’alcaldia de Sabadell. Els republicans sortejaran tres exemplars d’aquest caganer insòlit.

FOTOS | ERC presenta el caganer de Gabriel Fernàndez, candidat a l’alcaldia de Sabadell

Comentaris
To Top