Ciutat

Els Mossos requereixen eliminar el vídeo sexual de Waka de les xarxes socials

/ V.R.

Els Mossos d’Esquadra han fet un requeriment formal a totes les plataformes socials des d’on s’ha difós el vídeo amb contingut sexual de Waka Sabadell que ho eliminin immediatament. Així, les plataformes com Twitter, Facebook o Reddit hauran de retirar el contingut sexual, ara investigat per la policia catalana.

Només la difusió de les imatges, reenviar el vídeo i passar-lo d’un grup a un altre, a més de penjar-lo en les xarxes socials, suposa un delicte contra la indemnitat sexual de la menor d’edat, segons explica la policia catalana.

Els pares de la noia han presentat una denúncia per la naturalesa dels fets i la difusió del vídeo de l’acte sexual. En el text assegura no recordar res de la nit i que va prendre només una beguda. Segons ha pogut saber el Diari, el noi –major d’edat– ha denunciat als Mossos aquest dimecres per la gravació del vídeo sense el seu permís.

Waka Sabadell no és el primer cop que protagonitza polèmiques a les xarxes socials. L’espai d’oci nocturn acumula prop de 200 actuacions policials registrades en un any, amb gairebé una cinquantena d’agressions i més d’una trentena de detencions.

Waka Sabadell: els Mossos investiguen si l’acte sexual va ser consentit, i qui va gravar el vídeo

Comentaris
To Top