Ciutat

La Policia de Sabadell prepara un dispositiu especial per Cap d’Any

/ VICTÒRIA ROVIRA

El cos de Policia Municipal ha preparat un dispositiu específic per a la nit de Cap d’Any, després de dos anys amb restriccions. La policia preveu un increment important en els desplaçaments, i es reforçarà el control de vehicles per vigilar tant la conducció com l’alcoholèmia.

El tinent d’alcaldessa de Seguretat, Jesús Rodríguez sosté que “és una prioritat” organitzar un dispositiu per evitar que les persones condueixin sota els efectes de l’alcohol o les drogues. “El dispositiu posa especial atenció a evitar que conductors i conductores agafin el cotxe si han begut”.

Les patrulles repartides per la ciutat faran controls aleatoris i es reforçarà el repartiment d’agents a la ciutat durant la primera nit de Cap d’Any sense restriccions. L’objectiu de l’increment de la presència de Policia Municipal als carrers és aconseguir un efecte dissuassori. Els controls a les carreteres de la ciutat es faran, com és habitual, de manera coordinada amb el cos de Mossos d’Esquadra.

Comentaris
To Top