Ciutat

Les notícies més destacades d’aquest dilluns a Sabadell

Després d’un Cap d’Any sense grans incidències a Sabadell, la ciutat encara la setmana prèvia a la celebració de Reis amb l’actualitat farcida de notícies en les últimes hores.

Després de dos anys de restriccions, Sabadell va tornar a celebrar un Cap d’Any amb normalitat. Per aquesta data la Policia Municipal va desplegar un dispositiu especial que va acabar amb 42 serveis durant la nit.

La policia municipal realitza 42 serveis durant la nit de Cap d’Any

Una nova cita de la Cap d’Any Race va tancar l’any 2022 a Sabadell. L’onzena edició de la prova va ser un èxit absolut en tots els sentits. Més de 2.500 corredors hi van paricipar, el que suposa el seu rècord de tota la història.

FOTOS: Una Cap d’Any Race de Rècord acomiada el 2022

El primer naixement de l’any a Sabadell no es va fer esperar gaire. A les 00:38h, l’Ángela arribava al món, convertint-se en la primera nena nascuda a l’hospital Parc Taulí aquest 2023.

Ángela: la primera sabadellenca del 2023

Al Diari hem fet un repàs de les notícies més importants de l’any a Sabadell. Mes a mes, desglossem alguns dels moments que han marcat la vida de la ciutat en els darrers dotze mesos.

2022, un any per recordar a Sabadell

El Centre d’Esports Sabadell està una mica més a prop de poder comptar amb un nou grup inversor que aporti els recursos econòmics necessaris per fer realitat el CES28.

Els accionistes del CE Sabadell donen llum verda a l’entrada dels futurs inversors

Comentaris
To Top