ESPORTS

FOTOS: Una Cap d’Any Race de Rècord acomiada el 2022

Gairebé 2500 corredors han omplert els carrers de la ciutat / Lluís Franco

Una nova cita de la Cap d’Any Race ha tancat l’any 2022 a Sabadell. L’onzena edició de la Cap d’Any Race de Sabadell ha estat un èxit absolut en tots els sentits. Més de 2.500 corredors, el que suposa el seu rècord de participants de tota la història, han omplert els carrers de la capital del Vallès Occidental per acomiadar el 2022 amb una mica d’esport, molta solidaritat i, sobretot, una festa sense fi.

L’autoproclamat Campionat del Món de les Curses Populars ho ha tornat a fer, però amb la seva millor versió. Ningú no ha marxat decebut. Des de primera hora de la tarda, amb les curses infantils, i fins ben entrat el vespre, els atletes de totes les edats han gaudit d’un cita que ha tornat a reivindicar el seu paper de ser ja, de totes totes, una referència capdavantera entre les curses que se celebren el darrer dia de l’any arreu del país.

Tot i tractar-se d’una cursa popular i molt festiva, com és habitual, també hi ha hagut lloc pels atletes més professionals. En aquest sentit, les principals classificacions de l’11a Cap d’Any Race han estat aquestes:

Llorenç Esteve i Ambar Tomas s’han imposat a les curses de cinc quilòmetres. Mentrestant, Carles Montllor  i Laura Gómez han estat els més ràpids en la distància llarga. Tot en una cita tan especial que ni la Buss, el Llaminer i el Gran Germán s’han volgut perdre.

/ Lluís Franco

/ Lluís Franco

/ Lluís Franco

/ Lluís Franco

/ Lluís Franco

/ Lluís Franco

/ Lluís Franco

/ Lluís Franco

/ Lluís Franco

/ Lluís Franco

/ Lluís Franco

/ Lluís Franco

/ Lluís Franco

/ Lluís Franco

/ Lluís Franco

/ Lluís Franco

/ Lluís Franco

D.S

D.S

Comentaris
To Top