Publicitat
Vallès

Dos ferits en un accident múltiple a Barberà

Matí convuls en el trànsit de la xarxa viària del Vallès Occidental. Un accident amb tres vehicles implicats a l’altura de Barberà del Vallès ha obligat a tallar dos carrils a l’AP-7, que presenta més de 7 km de retencions com a conseqüència de la topada.

L’accident ha estat una col·lisió per encalç entre un cotxe, un camió i una furgoneta i ha deixat dues persones ferides de caràcter menys lleu. Una dona, de 32 anys, i un home, de 36, han estat traslladats al Parc Taulí. L’avís s’ha rebut a les 8:03 h. Els Bombers, amb quatre dotacions, han excarcerat l’home, que havia quedat atrapat dins d’un dels vehicles.

Un dels turismes implicats ha bolcat, en sentit Girona, provocant cues que a primera hora d’aquest dimarts han afectat diversos punts. Les retencions han arribat a Sant Cugat del Vallès i, de retruc, es veia afectada la B-30 a 3 km i la C-58, segons ha informat el Servei Català de Trànsit.

Publicitat
Comentaris
To Top