Oci i cultura

Mar Fayos arrenca la gira amb el Cirque du Soleil

mar fayos, cantant del cirque du soleil

La sabadellenca protagonitza l’espectacle ‘Alegria’ a Corea del Sud i al Japó

Mar Fayos, a la dreta de la imatge, com a cantant principal / CEDIDA

El 2023 promet ser l’any de la cantant Mar Fayos. La vocalista de jazz i compositora té una excedència d’un any com a professora de la prestigiosa Berklee College of Music de Boston, per complir el repte de protagonitzar l’espectacle Alegría del Cirque du Soleil. Després de formar-se al Canadà, d’on és la companyia, la sabadellenca ja ha arrencat la gira asiàtica, que passa per Seül (Corea del Sud) i Tòquio i Osaka (Japó).

A escenari, entre acròbates i a molts metres d’alçada, Fayos es converteix en la Singer In White (cantant de blanc) per exemplificar les forces del bé en l’espectacle, que fa 25 anys que es representa internacionalment.

“És un repte i un honor molt important treballar amb artistes d’altres disciplines. Sempre m’ha encantat el circ, des que era petita”, explicava en una entrevista al Diari de Sabadell la cantant, fa uns mesos.

Per altra banda, Fayos ha aparegut cantant en el darrer capítol de la sèrie Contigo, Capitán (Netflix), inspirada en el jugador de futbol peruà Paolo Guerrero.

Comentaris
To Top