Publicitat
Ciutat

Les notícies més destacades d’aquest dimarts a Sabadell

Sabadell es prepara per rebre Ses Majestats el pròxim dijous. En les últimes hores, s’han conegut alguns detalls de com serà la tradicional Cavalcada de Reis a la ciutat.

El tret de sortida de la comitiva reial, que enguany anirà de nord a sud, serà al carrer de les Palmeres amb el carrer d’Armand Obiols (a Can Deu). La cloenda tindrà lloc a la plaça de la Nova Creu (al sud), després d’un recorregut d’uns 7 km i unes tres hores de durada. Aquestes són les claus per no perdre’s la Cavalcada del dijous.

Així serà la Cavalcada de Reis a Sabadell

Una llarga cua de més d’un centenar de famílies, la majoria amb fills d’entre 2 i 10 anys, esperava per entrar al campament reial de Fira Sabadell en la inauguració. L’expectació era màxima, igualable a la que genera la Cavalcada. A l’interior, els infants sabadellencs podran descobrir fins a aquest dimecres com treballen els ajudants de Ses Majestats.

FOTOS: La màgia arriba a la Fira Reial

Els infants ingressats a l’hospital Parc Taulí han començat l’any amb la visita de dos jugadors del primer equip de futbol del FC Barcelona: els joves Pablo Gavi i Alejandro Balde. Els futbolistes han compartit la il·lusió del Nadal en la tradicional visita que el club fa a diferents hospitals catalans.

Gavi i Balde, del FC Barcelona, visiten els infants ingressats a l’hospital Parc Taulí de Sabadell

Renfe retornarà la fiança dels abonaments gratuïts de Rodalies i Mitja Distància del 2022 a partir del pròxim dilluns 9 de gener. Els usuaris que van adquirir els títols amb targeta rebran els diners de manera automàtica al seu compte, mentre que els que van pagar amb efectiu s’hauran d’acostar als punts de venda de les estacions, en aquest cas a partir del 15 de gener.

Renfe retornarà la fiança dels abonaments gratuïts la setmana que ve

Matí convuls en el trànsit de la xarxa viària del Vallès Occidental. Un accident amb diversos vehicles implicats a l’altura de Barberà del Vallès ha obligat a tallar dos carrils a l’AP-7, que presenta més de 7 km de retencions.

Un accident múltiple a Barberà provoca cues a l’AP-7

Publicitat
Comentaris
To Top