Publicitat
Ciutat

Les notícies més destacades d’aquest dijous a Sabadell

Arriba un dels dies més especials i màgics de l’any. Sabadell es prepara per l’arribada de Ses Majestats, que protagonitzaran la tradicional Cavalcada aquesta tarda pels carrers de la ciutat.

El tret de sortida de la comitiva reial, que enguany anirà de nord a sud, serà al carrer de les Palmeres amb el carrer d’Armand Obiols (a Can Deu). La cloenda tindrà lloc a la plaça de la Nova Creu (al sud), després d’un recorregut d’uns 7 km i unes tres hores de durada.

Així serà la Cavalcada dels Reis a Sabadell

Joc cooperatiu, en família, lluny dels productes llicenciats per les marques comercials que podem veure en catàlegs o anuncis de televisió. Aquests són alguns dels regals que han demanat els infants sabadellencs als Reis d’Orient, tal com expliquen des de botigues sabadellenques especialitzades en aquest tipus de joguines.

Ioga i altres regals que triomfen aquest Nadal a Sabadell

Les malalties respiratòries van a la baixa a Sabadell. La covid i la bronquiolitis han arribat al pic en les darreres setmanes. A Sabadell, la venda d’autotests dobles ha guanyat força aquest Nadal.

Els autotests dobles per detectar grip i covid guanyen força aquest Nadal

Els Mossos d’Esquadra i la Policia Municipal de Sabadell van detenir el passat 29 de desembre un home i una dona, de 48 i 25 anys respectivament, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública. La investigació es va iniciar el passat mes de desembre quan la Policia Municipal de Sabadell va informar els Mossos de l’existència d’una associació cannàbica on es podia distribuir substàncies estupefaents.

Dos detinguts per tràfic de drogues en una associació cannàbica de Sabadell

Té data de caducitat la discoteca Waka? Quan podria tancar l’espai d’oci nocturn? Perquè l’Ajuntament de Sant Quirze pugui forçar-ne la clausura cal que acabi la llicència d’activitat.

La data de caducitat de Waka: quan podria tancar la discoteca?

Publicitat
Comentaris
To Top