Ciutat

FOTOS | Comença la retirada de la decoració nadalenca a Sabadell

Sabadell s’ha convertit en una capital del Nadal a Catalunya. La ciutat ha viscut en les darreres setmanes engalanada amb elements decoratius com llums, arbres i pessebres que han servit per donar color a la festivitat, atraient milers de ciutadans d’arreu.

Aquest dilluns, després d’un cap de setmana marcat per l’inici de la campanya de rebaixes, han començat les tasques per retirar de l’espai públic tota la decoració nadalenca. Elements que s’havien convertit en una part més de carrers i places des que el 26 de novembre la tradicional encesa de llums va donar el tret de sortida a la celebració.

Així, les finestres del Calendari d’Advent o l’arbre de la plaça del Doctor Robert, així com el pessebre gegant, han començat a desmuntar-se, dient adeu a un Nadal que ha portat a Sabadell més de 100.000 visitants.

Comentaris
To Top