Ciutat

Les notícies més destacades d’aquest dilluns a Sabadell

Aquest dilluns toca dir adeu definitivament a un Nadal que ha resultat tot un èxit a Sabadell. La ciutat ha reunit les últimes setmanes milers de visitants d’arreu, atrets pel desplegament nadalenc d’enguany.

La cavalcada de Reis del passat dijous va arrodonir un Nadal que ha tingut xifres rècord d’espectadors. El seguici de Ses Majestats el van veure entre 115.000 i 120.000 persones, segons l’Ajuntament, i va ser l’activitat nadalenca més vista, amb el Llaminer com un dels personatges estrella d’aquest any.

El Llaminer encapçala un Nadal de xifres rècord

L’eliminació del descompte de 20 cèntims en els carburants que fins ara subvencionava el govern espanyol ha comportat que els sabadellencs notin com, amb els mateixos diners, fan menys quilòmetres.

La fi del descompte de 20 ct en els carburants disgusta als sabadellencs: “Abans, el dipòsit durava molt més”

Els beneficis per a la salut de l’exercici físic són una evidència. Montserrat Romaguera Bosch (Sabadell,1966) és metgessa de família de l’ICS al CAP Ca n’Oriac i atleta des dels set anys. Ara ha publicat un llibre que és tota una declaració d’intencions: ‘Mi médico me manda a paseo’ (Edicions Experiencia).

Montserrat Romaguera: “Cal que l’activitat física sigui cada dia de la setmana”

El filòsof sabadellenc Pere Lluís Font ha guanyat el Premio Nacional a la Millor Traducció 2022 del Ministeri de Cultura. Al marge de la feina com a professor universitari d’Història de la Filosofia Moderna i de Filosofia de la Religió, és autor de més d’un centenar de treballs filosòfics i ha tingut responsabilitats en institucions culturals públiques i privades del país.

Pere Lluís Font: “Reflexionar sobre les grans preguntes millora la qualitat mental de vida”

El Centre d’Esports Sabadell ha fet bona la dita entrenador nou, victòria segura. L’era Miki Lladó a la banqueta arlequinada, comença amb bon preu gràcies a la victòria davant l’Athletic Club ‘B’ per 1 a 0. Tres punts vitals que permeten a l’equip apropar-se a les places de permanència, ara a només dos punts.

L’era de Miki Lladó comença amb bon peu

Comentaris
To Top