Publicitat
Vallès

​Dimiteix el regidor de la Policia de Montcada per cedir un vehicle municipal que es va veure implicat en un incident

El regidor de l’Ajuntament de Montcada i Reixac, Oriol Serratusell, va fer pública la setmana passada la seva renúncia al capdavant de les regidories de Policia Local i Protecció Civil, Medi Natural i Salut Pública, i de Transició Ecològica, que han passat a ser responsabilitat de l’alcaldessa, Laura Campos.

El fins ara regidor va renunciar al càrrec després de cedir un vehicle municipal a un treballador del consistori i que aquest es veiés implicat en un incident el passat 30 de desembre. Serratusell va afirmar en la compareixença que assumeix la seva responsabilitat per haver cedit l’ús d’un vehicle de titularitat municipal a un treballador del consistori que, presumptament, en va fer un ús indegut, en uns fets que estan sent investigats.

“Em sento responsable”

Serratusell va dir que “em sento responsable, ja que com a regidor hauria d’haver vetllat íntegrament pel patrimoni del consistori”. I va afegir que “avui presento la meva dimissió com a regidor, ja que de cap manera vull perjudicar la institució de l’Ajuntament de Montcada i Reixac, a la que respecto moltíssim, a la ciutadania que he tingut l’honor de representar i, ni molt menys, a l’equip de govern que al llarg d’aquests 8 anys ha tingut un comportament exemplar”.

L’alcaldessa, Laura Campos, el va apartar de les seves funcions al dia següent dels fets, el 31 de desembre, com a mesura cautelar i va enaltir la decisió de marxar del regidor. “L’honora com a persona i regidor i tant de bot en altres èpoques altres representants polítics haguessin tingut tanta valentia i haguessin mostrat una conductor exemplar”.

Publicitat
Comentaris
To Top