Vallès

Millorar la mobilitat i les comunicacions, el repte de Castellar

trànsit a Castellar

Els castellarencs tenen un alt grau de satisfacció amb la situació del seu municipi, però posen deures: cal millorar la mobilitat, les comunicacions i el transport públic per connectar millor Castellar del Vallès amb els municipis del seu entorn. Aquestes són algunes de les conclusions que es poden extreure de l’enquesta sobre la percepció ciutadana del municipi, els serveis i l’administració dels ajuntaments de la província de Barcelona, que es pot consultar a través d’internet mitjançant el Dibaròmetre.

Així, la ciutadania demana un esforç en aquest àmbit, considerant-ho una prioritat. I és que gairebé un 14% dels castellarencs consideren les comunicacions amb altres municipis com el principal problema de Castellar, seguit del transport públic (9,4%) i l’aparcament (9,3%). Segons les dades aportades, 3 de cada 4 persones opten per desplaçar-se caminant al municipi.

Com a nota positiva, l’enquesta de la Diputació de Barcelona permet concloure que la gran majoria de la població del municipi vallesà confia que la situació millorarà en els pròxims mesos, amb un 65% dels votants convençuts que es duran a terme accions en aquesta direcció.

Comentaris
To Top