Publicitat
Ciutat

Un accident múltiple amb un vehicle bolcat deixa un ferit a Sabadell

Un home de 46 anys va resultar ferit de caràcter lleu en veure’s implicat en un accident múltiple. Els fets van passar a la confluència dels carrers Marquès de Comillas i Gurrea aquest dimarts al matí, al voltant de les 11 del matí, segons ha informat la Policia Municipal de Sabadell.

Tal com ha apuntat el cos, el conductor del cotxe que va provocar l’incident, de 43 anys, “no va mantenir l’atenció” i va xocar contra un turisme que estava fent la maniobra d’estacionant en aquest punt del centre de la ciutat i va bolcar. La topada va deixar ferit el conductor de l’automòbil que va rebre l’impacte.

L’home va ser traslladat en estat lleu al CUAP Sant Fèlix. A més, i fruit del xoc, un tercer vehicle, que estava estacionat, va patir danys. Fins al lloc es van desplaçar dues dotacions dels Bombers, una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) i una unitat del cos policial.

Publicitat
Comentaris
To Top