Publicitat
Ciutat

Les cançons del ‘Somriu al Nadal’ de Sabadell arriben a les 65.000 reproduccions

L'espectacle Somriu al Nadal / LLUÍS FRANCO

Encapçala la llista, amb quasi 13.000 “plays”, ‘La Cançó del Llaminer’, l’últim hit de l’endolcit personatge sabadellenc

La banda sonora del musical sabadellenc Somriu al Nadal ja acumula prop de 65.000 reproduccions a les plataformes digitals Youtube i Spotify. Encapçala la llista, amb quasi 13.000 plays, La Cançó del Llaminer, l’últim hit de l’endolcit personatge que aquest any ha liderat unes xifres de participació rècord en les activitats de Nadal. Enguany, el Llaminer i els seus amics del Calendari d’Advent, oferien set passis diaris de l’espectacle Somriu al Nadal als més petits, que ja movien els llavis al ritme de les cançons produïdes pel sabadellenc Xasqui Ten.

I les visualitzacions, tant a YouTube com a Spotify van in crescendo; potser és que encara no ens hem fet la idea que l’època més màgica de l’any ja s’ha fos.

Així sonen les cançons de l’espectacle ‘Somriu al Nadal’ de Sabadell!

Unes 40.000 persones segons el recompte van assistir a les representacions del show Somriu al Nadal i el Calendari d’Advent a la plaça del Doctor Robert, en un espai que cada tarda quedava petit per gaudir de la posada en escena i d’aquestes cançons de producció 100% local.

Publicitat
Comentaris
To Top