Publicitat
Ciutat

Salut recorda que el CUAP Sant Fèlix obre les 24 hores tots els dies de l’any

Es vol reforçar el paper d’aquest equipament per tots els casos de baixa i mitjana complexitat, deixant el Taulí per aquells que tenen risc vital

Un home, durant una radiografia, al CUAP Sant Fèlix / VICTÒRIA ROVIRA

L’Institut Català de la Salut (ICS) recorda que els CUAP obren les 24 hores del dia, cada dia de l’any, i resolen problemes de salut urgents de baixa i mitjana complexitat. Al CUAP de Sabadell, el de Sant Fèlix, per exemple, es poden fer analítiques i radiografies. Està ubicat a la carretera de Barcelona, 473 (Avinguda-Eixample).

Per això, l’ICS insisteix que si el CAP de referència està tancat, el CUAP és la millor opció abans d’anar a l’hospital, com seria el cas del Taulí, la qual cosa permetria destinar el centre hospitalari als casos realment necessaris perquè tenen un risc vital.

Quan he d’anar al CUAP?

En aquest sentit, es demana dirigir-se al CUAP davant de problemes de salut no greus com febre alta, dolor intens i sagnat; malestar de moderat a intens; empitjorament de malalties cròniques o conegudes i situacions urgents per a les quals no sigui previsible l’ingrés. Als CUAP, de totes maneres, també es prioritza l’atenció en funció de la complexitat.

El CUAP Sant Fèlix incorpora tres noves consultes

Publicitat
Comentaris
To Top