Vallès

La Policia de Polinyà utilitza Shakira per fer pedagogia: “Amb un Twingo o un Ferrari…”

La publicació de la Session 53, obra de Shakira i el productor argentí Bizarrap, va provocar un autèntic terratrèmol a les xarxes socials, arribant a tots els àmbits. El vídeo acumulava més de 60 milions de visualitzacions a Youtube en tan sols 24 hores. Hi ha qui ha aprofitat la viralitat de les lletres per fer una mica de pedagogia.

La Policia de Polinyà, un perfil acostumat a utilitzar les xarxes socials amb gràcia, ha fet un joc de paraules amb dues de les parts ocurrents de la cançó de la colombiana: Twingo i Casio. I ha llançat un missatge de seguretat viària: “Amb un Twingo o amb un Ferrari, llueixis un Rolex o bé sigui un Casio…Els límits de velocitat són per a tothom!”.

No és la primera vegada que aquest cos aprofita una creació de Shakira per, amb molt d’humor, fer-se-la seva. Fa una mica més de sis anys, amb un altre hit de la de Barranquilla, van anunciar que havien rebut una nova eina de feina: dues bicicletes. Una declaració a xarxes en què replicaven part de la tornada del tema: “Lleva, llévame en tu bicicleta. Óyeme Carlos, llévame en tu bicicleta”.

Comentaris
To Top