Publicitat
ESPORTS

Doble derrota dels sèniors del Club Natació de vòlei

Un moment del partit del sènior masculí davant el conjunt canari / CEDIDA

Sense opció. Els dos equips sèniors del Club Natació Sabadell han caigut en aquesta jornada de manera inapel·lable. El masculí va plantar cara i en alguns moments va tenir opcions de canviar el rumb del seu partit contra el CV San Roque (0-3), però en els trams finals de cada set els canaris es van mostrar més encertats.

Els guarismes reflecteixen la igualtat del duel. El primer va acabar amb un ajustat 22-25 i en el segon els visitants es van mostrar superiors (19-25). En el tercer, els nedadors van estar a prop de forçar el quart, però el 24-26 va dictar sentència. El San Roque va justificar la seva tercera posició de la Superlliga2.

El femení, per la seva part, tampoc va poder esgarrapar cap set en la seva visita a la pista del CV Son Ferrer, un rival del mateix nivell. Les nedadores van claudicar per 3-0, amb parcials de 25-18, 25-17 i 28-26 en el set més disputat. Ara mateix, els dos conjunts sabadellencs ocupen el novè lloc a la Superlliga2 masculina i la Primera Nacional femenina.

Publicitat
Comentaris
To Top