Diners

Josep Oliu presentarà l’1 de febrer les perspectives econòmiques per al 2023

El president del Banc Sabadell durà a terme la seva tradicional conferència d’inauguració de l’any

El president del Banc Sabadell, Josep Oliu, durant la seva conferència d’inauguració de l’any a la Cambra, l’any 2022 / O. E.

Josep Oliu durà a terme la seva tradicional conferència d’inauguració de l’any a la Cambra de Comerç de Sabadell el pròxim 1 de febrer. El president del Banc Sabadell presentarà les perspectives econòmiques mundials i estatals per al 2023.

Enguany, els socis preferents del Club Cambra Sabadell gaudeixen de prioritat per inscriure’s a la xerrada fins al dia 24 de gener. La resta d’inscripcions es confirmaran a partir del 25 de gener, segons la disponibilitat. En tots dos casos, l’assistència serà gratuïta, tot i que les places seran limitades. Després de dos anys, doncs, Oliu podrà dur a terme la seva intervenció davant d’assistents presencials.

La xerrada començarà a les 9 hores i finalitzarà cap a les 10: 30 h. El president de la Cambra de Sabadell, Ramon Alberich, acompanyarà Oliu durant la jornada.

L’any passat, el màxim mandatari del Banc Sabadell va augurar per al 2022 un creixement econòmic sostingut, gràcies a una millora de la situació pandèmica i a una reducció de la inflació.

Josep Oliu: “Aquest 2022 l’economia recuperarà els nivells prepandèmia”

Comentaris
To Top