Publicitat
Ciutat

Atropellen una vianant al passeig dels Almogàvers de Sabadell

Dos agents de la Policia Municipal s’han desplaçat fins al punt per a socórrer la víctima, que ha quedat estesa a terra en estat conscient

DS

A dos quarts de set d’aquest dimecres una vianant ha estat atropellada per un turisme al passeig dels Almogàvers, a la Creu de Barberà. Dos agents de la Policia Municipal de Sabadell s’han desplaçat fins al punt de l’accident per a socórrer la víctima, que ha quedat estesa a terra, però en estat conscient.

En un primer moment, la dona, de 73 anys, ha marxat pel seu propi peu del lloc. Minuts després, ha acabat sent atesa i posteriorment traslladada al CUAP Sant Fèlix per a una valoració més precisa, tot i que no ha patit lesions de gravetat.

Publicitat
Comentaris
To Top