Ciutat

El Taulí tindrà un espai d’urgències específic per a la salut mental

L’edifici de la Corporació Sanitària Parc Taulí, a la zona d’Urgències

L’hospital sabadellenc disposarà d’un espai específic per a casos de salut mental

Aquesta setmana han començat unes obres de reforma de les urgències de l’Hospital Parc Taulí i que serviran per adaptar un espai per a l’atenció específica de la salut mental. Es tracta d’una àrea dins del servei per aquests pacients i que s’ubicarà als antics consultoris de traumatologia.

La zona s’equiparà amb les eines adequades com ara, un consultori, cinc punts d’observació, un lavabo adaptat, cinc boxes i un espai de treball per als professionals. S’espera que entri en funcionament a la primavera d’enguany.

Espai independent

Unes intervencions que suposaran una millora en l’atenció als pacients, tal com ha indicat el centre sanitari, i que s’afegeix a d’altres serveis que disposen a les urgències com, per exemple, traumatologia, ginecologia o pediatria. Tot i que en aquest cas, disposa d’un altre edifici i no es canalitza per l’entrada que hi ha a tocar de la Gran Via.

La diferència que hi haurà amb aquesta renovació és que els usuaris que vagin a l’hospital per salut mental no compartiran les urgències amb d’altres persones que hi hagi, per aquells del nivell 1 -casos greus amb risc i intervenció immediata-, i, per tant, no entraran en el triatge que es fa abans de derivar a una o altra especialitat.

Creixen les urgències al Taulí (+15%): “La porta no es tanca mai”

Comentaris
To Top