Ciutat

Les notícies més destacades d’aquest divendres a Sabadell

Arribem al tram final d’una setmana marcada pel temporal de fred i vent a Sabadell. En les últimes hores s’han viscut ratxes al voltant dels 70 km/h, fruit d’una borrasca que encara durarà al llarg del cap de setmana.

Protecció Civil ha activat novament aquest dijous la fase d’alerta del pla per risc de vent Ventcat i també la del pla Neucat i ha demanat prudència davant d’un nou episodi de vent, neu i fred a tot el territori català. Segons el Servei Meteorològic de Catalunya (SMC), el vent tornarà a bufar amb intensitat durant aquest divendres.

En alerta davant del nou episodi de vent i fred

Aquesta setmana han començat unes obres de reforma de les urgències de l’Hospital Parc Taulí i que serviran per adaptar un espai per a l’atenció específica de la salut mental. Es tracta d’una àrea dins del servei per aquests pacients i que s’ubicarà als antics consultoris de traumatologia.

El Taulí tindrà un espai d’urgències específic per a la salut mental

La història de la fàbrica Cascón comença un nou capítol aquests dies, amb l’inici del seu enderroc parcial. L’antiga indústria, parcialment protegida, és a la plaça del Vallès, concretament a la cantonada dels carrers de Colom i la Unió, al barri del Centre. En aquest espai es construiran 25 pisos, mentre que la resta de la fàbrica, uns 1.325 metres quadrats, algun dia podrà ser un equipament cultural.

Nous habitatges a la fàbrica Cascón: així són els exclusius pisos que s’hi faran

Una nova llar per als gats del solar. L’Ajuntament ha anunciat en les últimes hores que està adequant un espai per reubicar de manera provisional la colònia de gats ferals que fins ara vivien al solar del carrer de Raimon Casellas. De moment, però, fonts municipals eviten donar detalls d’on s’ubicarà concretament el nou espai.

Nou espai per allotjar de manera provisional els gats del solar

Sabadell compta amb un nou forn de pa, situat a la Rambla, núm. 35. Es tracta del Forn de Cabrianes, un negoci familiar amb una llarga trajectòria a diferents localitats catalanes des de l’any 1933. La família Abadal, originària del poble de Cabrianes, situat a la comarca del Bages, n’és la propietària.

Febre en la inauguració d’un nou forn de pa a la Rambla de Sabadell

Comentaris
To Top