ESPORTS

Treballada victòria de l’OAR Gràcia Sabadell davant el Gavà (27-23)

La dura resistència del Gavà ha complicat la victòria local / Lluís Franco

Pas endavant. En un partit que s’ha assemblat molt al de la setmana passada a València contra el Levante, el Gràcia ha tornat a suar per vèncer la resistència d’un Gavà intens i lluitador de qui no ha pogut escapar-se definitivament fins al tram final. La irregularitat ha tornat a ser norma en les accions d’atac del conjunt verd-i-blanc, en bona part perquè el bon treball en defensa del Gavà l’ha incomodat força.

/ Lluís Franco

Tot i que el Gràcia ha dut la davantera, ha tingut el seu rival sempre enganxat al darrere (10-9). A prop del descans, tres aturades consecutives de Mercè Buxó, acompanyades dels encerts d’Alba Martín, Janna Sobrepera i Paula Pérez han permès que el marcador obrís marge (13-9) abans que Paula Plana establís el 13-10 de la mitja part.

En tornar del vestidor, el conjunt de Carol Carmona ha tingut l’oportunitat de trencar el partit, ja que la diferència ha augmentat a 5 gols (16-11). Un seguit d’errades, aleshores, l’ha deixat ben aviat sense l’avantatge, ja que el Gavà s’ha ficat de ple en la lluita pels punts amb el 17-16 (minut 10) i el 19-19 (minut 15). I encara més després que el Gràcia reaccionés bé a l’amenaça (22-19) perquè ha repetit errors en forma de pèrdues que han donat pas al 22-21.

/ Lluís Franco

En els últims minuts, d’alt voltatge, Janna Sobrepera ha aportat primer una mica de tranquil·litat i Maria Monllor i Mireia Pascual, a continuació, han fonamentat la victòria (25-21). Parcial 2-2 per acabar (27-23) i respir per al Gràcia que, a la segona posició, manté els 4 punts per sobre del Sant Vicenç, el seu proper rival.

Cal destacar també l’emotiu minut de silenci abans del partit en record de Lluís Moix, l’exjugador de l’entitat i fill del president d’Honor del club, Antoni Moix, que ens ha deixat aquesta setmana.

Comentaris
To Top