Publicitat
ESPORTS

El Sabadell va contactar amb Pedro Capó, però l’actual situació de l’Eldense ho fa inviable

Pedro Capó en la seva visita a la Nova Creu Alta amb l'Eldense aquesta temporada / Ll. Franco

Podia haver estat un retorn sonat, però tot apunta que serà impossible. Almenys en aquesta finestra del mercat. Segons ha pogut saber el Diari de Sabadell, el club arlequinat va mantenir un contacte informal amb Pedro Capó per valorar la possibilitat d’incorporar-se al Centre d’Esports en aquest mercat d’hivern.

La seva experiència, implicació demostrada en la seva etapa al club i la gran estima de l’afició eren valors a tenir en compte. Podia convertir-se en el reforç ideal per equilibrar el mig del camp i donar el toc d’ofici necessari i també ser una peça important al vestidor com a líder.

Tot i que el menorquí no està tenint gaire protagonisme últimament, l’actual situació de l’Eldense, líder destacat del grup i ja candidat a l’ascens directe a Segona A, ho fan totalment inviable. Tenir l’opció de viure un nou ascens al futbol professional és un premi molt gran i, a més, Pedro Capó continua sent un home molt valorat dins de l’engranatge humà del vestidor alacantí. El Sabadell haurà de centrar-se en altres objectius, com el migcampista de l’Espanyol, Dani Villahermosa, per intentar reforçar la parcel·la del pivot defensiu al mig del camp.

Publicitat
Comentaris
To Top