Publicitat
Ciutat

Adrián Hernández deixarà de ser portaveu de Cs a Sabadell el proper 7 de febrer

El portaveu de Ciutadans a Sabadell, Adrián Hernández, deixarà el seu càrrec en el ple municipal del proper 7 de febrer, complint amb el compromís que va prendre ara fa uns mesos. Aquest divendres ha formalitzat la seva renúncia. “Han estat uns anys apassionants com a regidor i més de deu anys de militància en Cs”, ha exposat.

Hernández, que liderava el projecte a la ciutat des del 2015, explica la seva marxa: “Renuncio a l’acta i deixo el que va ser el millor projecte polític durant un temps. Només tinc paraules d’agraïment“, exposa.

En una carta, exposa que també deixa Ciutadans sense “cap reprovació”. “Només tinc paraules d’agraïment per totes les persones que he conegut i que han fet possible aquesta etapa inoblidable de la meva vida”. El relleu d’Hernàndez serà Joan García, alcaldable a les eleccions municipals del 2023.

Publicitat
Comentaris
To Top