Publicitat
Ciutat

Concentració a Sant Roc contra la ronda Nord: “No, no, no al Quart Cinturó!”

Unes 200 persones s’han aplegat aquest divendres a la tarda a la plaça de Sant Roc de Sabadell per expressar el seu rebuig a la ronda Nord de Sabadell i Terrassa. En la concentració, que ha estat convocada per la Campanya contra el Quart Cinturó s’han pogut escoltar proclames contra la infraestructura: “No, no, no al Quart Cinturó”.

Entre els assistents s’hi han pogut veure el president de l’Adenc, Joan Carles Sallas, entre molts altres activistes i membres de la societat civil de la ciutat. A nivell polític, hi han participat els alcaldables d’ERC, la Crida i Sabadell en Comú Podem, Gabriel Fernàndez, Nani Valero i Joan Mena.

“S’ha prioritzat l’interès general”: el sí d’ERC a la ronda Nord de Sabadell i Terrassa reobre el debat i satisfà Ajuntament i institucions

Publicitat
Comentaris
To Top