Publicitat
Vallès

La macrooperació de Waka, des de dins

discoteca waka sabadell
Imatge d'arxiu de la discoteca Waka Sabadell, situada a Sant Quirze del Vallès / VICTÒRIA ROVIRA

“Facin cas a les ordres dels agents, mantinguin la calma”, amb aquestes paraules van iniciar els Mossos la seva intervenció a Waka. Aquesta i altres imatges sobre el fet es poden veure en un vídeo publicat a les xarxes socials. Concretament, és un recopilatori de diverses gravacions fetes per joves, que es trobaven dins la discoteca en el moment de l’operació produïda la matinada d’aquest dissabte.

Com es pot apreciar, la majoria de les reaccions són de sorpresa i incredulitat. Altres són contràries als agents; no obstant això, queden en simples paraules i es pot observar com la policia té la situació controlada.

El balanç de la macrooperació ha deixat 906 persones identificades, incloent-hi personal de Waka, 10 denúncies per tinença de droga i 1 per falta de respecte als agents.

Publicitat
Comentaris
To Top