Publicitat
Ciutat

Les notícies més destacades d’aquest dilluns a Sabadell

terrasses de bars i restaurants

Arrenca el dilluns encara amb la ressaca informativa d’un cap de setmana marcat per la macrooperació a la discoteca Waka Sabadell (Sant Quirze).

En un dur comunicat a Instagram, la discoteca de Sant Quirze del Vallès ha manifestat ser víctima d’un “complot mediàtic i un interès ocult” que busca fer tancar la sala. Segons Waka, el que es pretén és desprestigiar el seu nom i forçar el seu tancament de forma “injustificada i arbitrària“.

Waka denuncia un “complot mediàtic i un interès ocult” després de la macrooperació

L’Ajuntament va marcar aquest divendres passat els límits de les terrasses de bars i restaurants. Si passegeu aquests dies per la zona centre, veureu unes marques blanques al paviment, fetes amb pintura viària, que assenyalen on ha de començar i on ha d’acabar cada terrassa.

VÍDEO | Marquen els límits de les terrasses per advertir dels espais autoritzats

Punt agredolç. El Sabadell semblava tenir-ho tot de cara després d’una notable primera part i el gol de Pau Víctor, però un penal absurd a l’inici de la segona meitat va complicar el partit i no va poder guanyar al camp del cuer Calahorra. L’equip va sortir de La Planilla amb la sensació d’haver desaprofitat una gran oportunitat d’allunyar-se de la zona perillosa.

Sensació d’oportunitat perduda del Sabadell a Calahorra (1-1)

La circulació de la línia R4 de Rodalies ha quedat interrompuda poc després de les 9 del matí d’aquest dilluns entre Martorell i Castellbisbal per l’atropellament d’una persona a Castellbisbal. Segons ha informat Renfe a través d’un missatge a les xarxes socials, la incidència ha provocat afectacions en freqüències i horaris a la resta de la línia.

Interrompuda la circulació a la línia R4 de Rodalies per un atropellament

La llamborda en memòria a Antonio Aguilar ja ha estat col·locada de nou. Aquesta ‘Stolpersteine’ estava ubicada originalment a la plaça de Montserrat Roig i es va retirar durant les obres de l’espai.

Sabadell recol·loca la ‘Stolpersteine’ d’Antonio Aguilar

Publicitat
Comentaris
To Top