Publicitat
Oci i cultura

Ven’nus avança ‘D’estoc’, un nou tema del seu pròxim àlbum

ven'nus

La presentació del disc ‘Bocaterrossa’ serà 16 de març a la sala La Nau de Barcelona

Què ha deixat “en fora de joc” i “en xoc” a la sabadellenca Ven’nus? L’artista sabadellenca torna a embolcallar melòdicament els seus sentiments en un nou tema, amb una tornada enganxadissa. Hi predomina la sonoritat electrònica, sense que perdre aquest pop dolç i suau que caracteritza la seva música. La cançó, que ha estat produïda pel també sabadellenc Vernat, es titula D’estoc, i ja se’n pot veure el vídeoclip.

D’estoc podria ser una bona pista de com serà el primer gran àlbum de Ven’nus, que sortirà el 28 de febrer per contiunar propulsant la seva carrera artística. L’esperat disc, que publicarà el segell Halley Records, ja té nom: ‘Bocaterrossa’.

La presentació de ‘Bocaterrossa’ serà 16 de març a la sala La Nau de Barcelona. Poc després, el 25 de març, a les 21h, serà a la Cava Urpí de Sabadell.

Publicitat
Comentaris
To Top