Ciutat

VÍDEO | Marquen els límits de les terrasses per advertir dels espais autoritzats

La mesura és una prova pilot que, de moment, s’ha iniciat a les terrasses de bars i restaurants de la zona centre de Sabadell

Aina Torres

L’Ajuntament va marcar aquest divendres passat els límits de les terrasses de bars i restaurants. Si passegeu aquests dies per la zona centre, veureu unes marques blanques al paviment, fetes amb pintura viària, que assenyalen on ha de començar i on ha d’acabar cada terrassa.

Veus municipals apunten que la mesura es pren per tal de facilitar la convivència entre establiments, vianants i veïnatge respecte al coneixement comú dels espais realment autoritzats en cada terrassa.

Provat pilot, de moment

La mesura és una prova pilot que, de moment, s’ha iniciat al Centre de Sabadell. Ara bé, tal com assenyalen font de l’Ajuntament, podria acabar-se aplicant a la resta de barris del municipi.

Comentaris
To Top