Vallès

Mor un home a Santa Perpètua en caure-li a sobre la cabina del camió que estava reparant

Un home que estava reparant el motor d’un camió en un polígon de Santa Perpètua de Mogoda (Vallès Occidental) ha mort en caure-li a sobre la cabina. Els fets han passat al voltant de les 10 hores d’aquest dimarts, segons informen els Mossos d’Esquadra.

L’home estava treballant amb la cabina aixecada quan aquesta s’ha desbloquejat i li ha caigut al damunt. Fins al lloc dels fets s’han desplaçat cinc unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), que no han pogut salvar-li la vida. La víctima és un veí de Sant Antoni de Vilamajor (Vallès Oriental) de 61 anys. Al lloc dels fets també han actuat cinc dotacions dels Bombers, així com diversos efectius dels Mossos d’Esquadra i de la Policia Local.

Els Mossos han traslladat el cas al Jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Sabadell i al Departament d’Empresa i Treball, seguint el protocol d’accidents laborals amb víctimes mortals.

Comentaris
To Top