Publicitat
ESPORTS

El Sabadell confirma el fitxatge de Raúl Baena

Ja és oficial. L’experimentat migcampista de gairebé 34 anys Raúl Baena es converteix en l’últim fitxatge del mercat d’hivern del Centre d’Esports després de signar la documentació i el contracte. Arriba procedent del futbol asiàtic, concretament del Kitchee SC de Hong Kong, club amb el qual va rescindir i al ser agent lliure ha pogut incorporar-se fora del termini establert.

Nascut a Màlaga, Raúl Baena va formar-se en el futbol formatiu del FC Barcelona, però on va destacar va ser a l’Espanyol. Va militar durant quatre temporades a Primera Divisió amb l’equip espanyolista i també continuaria a la màxima categoria en el Rayo Vallecano una temporada més. El Granada seria el seu últim equip a Espanya abans de provar l’experiència exòtica a Austràlia (Melbourne). En la temporada 19/20 va jugar a la lliga grega (Atromitos) i des del 2020 a Hong Kong.

El Sabadell completa així la parcel·la del centre del camp amb la peça que buscava des de l’inici del mercat, un pivot de tarannà defensiu que pot oferir la seva experiència i ofici en la categoria. S’espera poder presentar el jugador la setmana vinent.

L’excapità arlequinat, Ángel Martínez, també exespanyolista i bon amic de Raúl Baena, es desfà en elogis. “Es deixarà la pell en cada entrenament i en cada partit perquè és la seva manera d’entendre el futbol. També tindrà una implicació absoluta, dins i fora del terreny de joc. Pot aportar moltíssim”.

Per la seva part, el conegut periodista Sergi Mas, perico i bon coneixedor de l’Espanyol, també opina que és un jugador d’altíssim nivell: “ho donarà tot i aportarà experiència. Coneix molt bé el seu ofici”.

Publicitat
Comentaris
To Top