CASTELLAR

Castellar posarà en marxa un servei d’atenció a persones del col·lectiu LGBTIQ+

Castellar del Vallès tindrà un Servei d’Atenció Integral LGBTI per posar sobre la taula les necessitats del col·lectiu i destinar un espai específic que permeti dur a terme una tasca de sensibilització i prevenció. L’aposta va ser rubricada la setmana passa per l’alcalde del municipi, Ignasi Giménez, i el director general de Polítiques LGBTI+ de la Generalitat de Catalunya, Xavier Florensa, que van signar un acord que farà possible l’impuls del nou servei.

També anomenat SAI, l’espai estarà ubicat a les dependències de l’Espai Tolrà en els propers mesos i treballarà en l’impuls de les polítiques LGTBIQ+ al municipi, des del disseny de plans d’acció i la creació de nous protocols fins a l’elaboració d’actuacions de sensibilització o la definició de campanyes. A més, ha de servir per facilitar l’atenció directa i l’assessorament a les persones d’aquest col·lectiu.

El regidor de polítiques LGTBIQ+ al consistori castellarenc, Dani Pérez, va celebrar la iniciativa, assegurant que el servei “permetrà donar visibilitat i articular les polítiques LGBTIQ+ del municipi a través d’accions de prevenció, sensibilització i d’atenció a la ciutadania, a més de crear xarxa entre tots els agents implicats”.

Comentaris
To Top